Новини

Петя Михайлова – европейски шампион по фолклор

Петя спечели златен медал в категорията индивидуални изпълнители и титлата "Европейски шампион по фолклор 2012". Освен това тя е номинирана за участие в Световния шампионат по фолклор.

15 юни - край на поредната учебна година

15 юни - дата, която за всички означава край на учебната година. Ето как завърши учебната 2011/2012 год. за учениците в ОУ "Васил Левски", село Студена, община Перник:

Един пълен отличник: Полина Бориславова Ръсина, ученичка от VI клас

Апостолова награда връчена на: Жулиета Димитрова Василева, ученичка от VII клас

Проект "УСПЕХ"

Представяне на дейността на клуб "Млад журналист" по проект "УСПЕХ" ще се състои на 20 юни (сряда) от 10 часа в кабинета по информационни технологии на ОУ "Васил Левски".

Учениците ще бъдат във ваканция до 8 юни

На основание Заповед на кмета на община Перник, учениците от ОУ "Васил Левски" ще бъдат във ваканция до 8 юни (петък).

Учебните занятия ще бъдат възобновени в понеделник - 11 юни.

30 май (сряда) е обявен за неучебен ден

На основание Заповед на кмета на община Перник, 30 май (сряда) е обявен  за неучебен и неприсъствен ден за всички ученици. 

НА 30.05.2012 ГОДИНА НЯМА ДА СЕ ПРОВЕЖДА И НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ ПО ЧУЖД ЕЗИК ЗА VІІ КЛАС.

Национално външно оценяване - 29 май

На 29 май (вторник) за учениците на ОУ "Васил Левски" ще бъде неучебен ден, тъй като ще се проведе Националното външно оценяване по "Обществени науки и гражданско образование" за 7 клас и Държавните зрелостни изпити след 12 клас.

Националното външно оценяване по математика за учениците от 7 клас в ОУ "Васил Левски" ще се преведе на 28 май (понеделник).

Празника на ОУ "Васил Левски" - 24 май се отлага

Празника организиран от ОУ"Васил Левски" по случай 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост се отлага.

Разпространи съдържание