Здраве

Моля Помогнете!!!

Кирил Радославов Любенов НА 3години се нуждае от операция спешно на двете очи има пердета. Операцията ще се прави в софия в клиника тукуда. банкова сметка на неговата майка Даниела Кирилова Георгиева BG88PRCB923010294951- ПРО КРЕДИТ БАНК на семейството спешно е не обходима материялна подкрепа. Телефон за връзка 0885331132.

Нека помогнем!

Ивета Ивайлова Кирилова на 13 г. от с. Студена се нуждае от оперативно лечение на единствено зрящо ляво око в Италия. Момичето е с отлепване на ретината. Клиниката в гр. Анкона разполага с необходимата медицинска апаратура за осъществяване на тази операция. Всеки момент се очаква определянето на дата
за нея.
На семейството спешно е необходима материална подкрепа.

Спешно имаме нужда от помощ!!!

От мое име, от името на целия колектив на ОУ "Васил Левски" с. Студена и от името на всички настоящи ученици се обръщам към всички мои съученици и всички бивши възпитаници на училището с молба спешно да помогнем на Ивета Ивайлова, която се нуждае от спешна очна операция в Италия. Нека всеки който получи това писмо да го предаде на свои познати и всички да помогнем.

Англичанка от Студена се преобърна на път за Свиленград

Не става въпрос за Пернишкото Студена. Оказа се че село Студена не е единствено в България, но и извън нея. Не писахме ли преди и за това? А ето и новината от Хасковския сайт:

47-годишна англичанка от свиленградското село Студена е с фрактура на ребра и охлузвания по главата след пътен инцидент, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Около 17:00 часа вчера жената пътувала с Опел-а си към граничния град с несъобразена скорост, изгубила контрол над возилото и се преобърнала. Пострадалата е настанена в болница. Опасност за живота

Да помогнем на едно младо момиче!

Изпрати SMS с текст DMS Bety на 17 777 (1,20 лв с ДДС)!

14.07.2009
Да помогнем на Бети

На 9.03.2009  Бети претърпява пътен инцидент като пътничка на мотор. Вследствие на това почти всичките й ребра са счупени, прекъснат е и част от гръбначният мозък. Благодарение на медици от МБАЛСМ „Пирогов”, Бети оживява, но остава неподвижна и

Нека помогнем кой с каквото може на това дете

Най-малкото да се разпространи тази информация. Детето е от с.Студена и наистина е жалко такова жизнерадостно дете да се мъчи!!!

Кариерата

Студена побеля от взривове и гняв. "Удариха ме отзад. По главата, силно и веднага избягаха. Аз паднах на земята с торбите - така, както бях тръгнал за хляб." Полковникът в оставка Мишев разказва как е бил нападнат една сутрин, когато отивал до магазина.

Становище на омбудсмана за кариерата

В жалбата до омбудсмана на Република България жители на с. Студена изразяват тревога, че действащите законни и незаконни кариери в землището на селото са нанесли трайни вреди на околната среда, съществува опасност от нарушаване на водоснабдяването и появата на свлачища.

Разпространи съдържание