Англичанка от Студена се преобърна на път за Свиленград

Не става въпрос за Пернишкото Студена. Оказа се че село Студена не е единствено в България, но и извън нея. Не писахме ли преди и за това? А ето и новината от Хасковския сайт:

47-годишна англичанка от свиленградското село Студена е с фрактура на ребра и охлузвания по главата след пътен инцидент, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Около 17:00 часа вчера жената пътувала с Опел-а си към граничния град с несъобразена скорост, изгубила контрол над возилото и се преобърнала. Пострадалата е настанена в болница. Опасност за живота й няма.

Четири часа по-късно на границата на областите Хасково и Кърджали пострадаха двама шофьори. Поради движение с несъобразена скорост 34-годишен мъж от село Гълъбец изгубил контрол над Фолксватен-а на десен завой, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в идващото Пежо 206, управлявано от 47-годишен мъж от село Комунига.

Водачът на Фолксваген-а е с фрактура на ребро. Настанен е в кърджалийската болница. Шофьорът на Пежо-то е с охлузни рани по тялото. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Източник: Haskovo.info