Детския отбор на ФК "Студена" победи отбора на ФК "Кюстендил"

Детският отбор на ФК "Студена" постигна победа срещу отбора на ФК "Кюстендил" с 3:1. Срещата започна с домакински натиск и по-добра игра на отбора на ФК "Студена". Все пак отбора от Кюстендил се защитаваше успешно и дори достигна до една контраатака в 20 мин., но последвалия удара беше отразен от вратаря на домакините Николай Корчев. Това само амбицира отбора на ФК "Студена" и само пет минути по-късно оказал се на стрелкова позиция Кристиан Костадинов прехвърли вратаря на гостите за 1:0. До края на полувремето децата от ФК "Студена" продължиха с натиска и в 30 мин. Николай Борисов увеличи прединината им на 2:0 след прецизно изпълнен пряк свободен удар. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

В началото на второто полувреме домакините продължиха да играят с по-голямо желание от противниците си и 10 мин. след подновяването на играта при една грешка на вратаря на ФК "Кюстендил" най-съобразителен се оказа Мартин Методиев, който отбеляза за 3:0. След този гол отбора на ФК "Студена" се отпусна, като си мислеше, че мача е приключил и отбора от Кюстендил се е отказал. Но това можеше да им изиграе лоша шега. Само 5 мин. по-късно главният съдия в тази среща Стефан Спасов отсъди 11-метров наказателен удар за гостите, но дузпата беше майсторски спасена от Николай Корчев. Все пак малко преди края на мача отбора на ФК "Кюстендил" успя да отбележи един гол за крайното 3:1.

 

ФК "Студена" - ФК "Кюстендил" 3:1

Голмайстори1:0 - Кристиан Костадинов; 2:0 - Николай Борисов; 3:0 - Мартин Методиев

Състав: Николай Корчев, Валентин Чифлиджанов, Емил Шестаков (к), , Лъчезар Михайлов, Диана Серафимова, Красимир Василев, Николай Борисов, Кристиан Костадинов, Мартин Методиев, Мартин Радославов, Кристиян Николаев (Росен Радославов, Борислав Миладинов, Пламен Кирилов, Деян Василев, Виолин Йорданов, Веско, Поли, Краси)