соковете Queens, вино от Domain Boyar, Винпром Пещера

ЕМГ Комерсиал ООД е компания с богат опит и традиции в областта на търговита с високоалкохолни напитки. Фирмата е неизменен партньор и дистрибутор на Винпром Пещера, Домейн Бояр, Ловико Сухиндол, Феста Поморие, Тимбарк България, Девин  Хисар и редица други български производители.

В момента компанията е водещ дистрибутор на високоалкохолни български продукти, монерална вода, сокове, напитки и други.

От 2005 ЕМГ Комерсиал ООД е основен парньор и дистрибутор на Тимбарк България ЕООД. Тимбарк България е основана през 2005 г., след придобиването на Queen's от Маспекс Вадовице Груп (Maspex Wadowice Group). Портфолиото на Тимбарк България се простира в два сектора: сокове, нектари и напитки и разтворими продукти с марките Queens/Куинс, Cool C/Куул Си и Chiao/Чао, като другите водещи марки в продуктовата гама са Tedi, La festa, Coffeeta и Ekland.

Екипът ни от десет търговски представители водени от двама супервайзори, обслужва над 2000 активни обекта на територията на София и околните градове. Предлагания асортимент от над 2000 артикула постоянно се разширява и оптимизира. Това заедно с начина на обслужване и гъвкавата търговска политика на фирмата ни позволява да отговаряме точно на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Обадете се сега за поръчки и представяне:

телефон/факс: 02/962 15 10 мобилен телефон 0885 740 780

електронна поща: [email protected]

Телефон: 
02/962 15 10