Добре дошли в с. Студена

Нед, 2008-06-08 16:12 Три дни яли, пили и слушали лъжите на Ал. Т. Три дни за първи път след 1994 г. футболът бе първа новина във всички информационни емисии на радиа и телевизии. Три дни червените фенове чакаха президентът на ЦСКА да си подаде оставката. Три дни той обясняваше, че „тя” (ЦСКА) е жертва. На БФС, на УЕФА, на Левски, на СДС...

Накрая подаде оставката си. Сам на себе си. Защото, както още преди повече от месец го споменах в „Спортен свят” като информаця, се оказа, че 60-годишният клуб, барабар с 31-та си титла, е собственост на добрия, стар, лукав, хитър и безпардонен Вълк Лупи!

Щом самият Васил Божков е останал поразен от зашеметяващия начин, по който социалдемократът Ал. Томов е изпързалял милиардерът П. Митал, значи армейският президент просто удари всички в земята!

Че ни вкара в новините на CNN; че ни изкара от ШЛ; че виси с 900 000 или 15 милиона лева; че дава интервюта под дъжд от камъни и плюнки; че все друг му е виновен; че не се извини; че лъже бедния индиец с милиардите, че ще бъде арестуван, ако дойде в BG; че помогна да потъне и Кремиковци; че принуди  Станишев и ДАНС да започнат разследване в Борисовата градина; че прати Левски в Шампионската лига, че може да прати ЦСКА във „В” група; че качи на капитанския мостик на потъващия кораб Е. Костадинов; че не трепна нито веднъж при свръхнаглите си лъжи; че затри всичко, до което се докосна; че стана шампион с 16 точки пред втория; че не помогна на Джони Велинов за трансплантацията; че се остави Т. Батков да го надговори; че разплака червената част от футболна България и т.н., всичко се изписа, изговори и изкоментира.

Остана ни да хвърлим един бегъл поглед на Чичо Томовата колиба с визия на баровско имение в пернишкото село Студена. И да пием по една студена вода!

КРУМ САВОВ

Източник: http://www.sport1.bg/sport1/node/96922