Убийство в Перник - кв. Мошино

Ново убийство разтресе Перник. Убит е 25 годишния перничанин Кирил Христов /на снимката/, разбра репортер на Агенция “За Перник”.
Той е бил на дискотека в заведение “Че Гевара” в петък вечерта. Видели са го с приятелката му. От заведението го извикал Станислав Ангелов - Сиси, който през миналия февруари бе сред петимата заподозрени в убийството на наркобоса Николай Христов - Хайо. От тогава Кирил изчезва. Родителите му сигнализират  в полицията, че синът им го няма и тя започва да го търси. Днес / Понеделник/ трупът на Кирил Христов е намерен около 11 часа в района на сметището в в кв. Мошино. Той е убит с пистолет, с два изстрела в областта на главата.
Вероятното оръжие от убийството е открито от полицаите, съобщи за Агенция „За Перник” комисар Шереметев.
Има пет задържани лица в управлението, съпричастни по някакъв начин с извършеното деяние. Продължават да се издирват още лица.
Във връзка с извършеното убийство е заподозрян криминално проявен, който е обявен за издирване, информират от областната дирекция. За убийството на Кирил Христов е уведомена е Окръжна прокуратура Перник и е образувано досъдебно производство.
Край града бе намерено БМВ, в което имало следи от кръв и мозък и се предполага, че това има връзка с изчезването на двамата, казаха наши източници, близки до разследването.
Кирил Христов /убитото момче/ е на 25 години, учил в Нов български университет, член на клуба за младежка политика, към БСП. Кирил е син на шефа на “Свръзки” към МВР в пернишката дирекция на полицията Христо Ангелов.

Източник: zapernik.com