ФК "Студена" с нова победа

ФК "Студена" записа нова победа на своя стадион в "А" Областна футболна група - Перник. Този път те надделяха над отбора на ФК "Витановци" с 1:0. През цялото първо полувреме домакините имаха надмощие и успяха да създадат доста чисти голови възможности. С пропуски се отличиха капитана на отбора Иво, също така Бисер, Иван и Влади. Въпреки доста по-добрата игра на отбора на ФК "Студена" те неуспяха да отбележат гол. Футболистите на ФК "Витановци" се отличиха с един пропуск дело на централният им нападател Мони. Така до почивката и двата отбора не можаха да си отбележат гол и се оттеглихе при нулево равенство.

Второто полувреме отново започна с натиск на отбора на ФК "Студена" и в 60 мин. при едно неразбирателство в отбраната на гостите най-съобразителен се оказа Иво Иванов - пресече топката и откри резултата за 1:0. След този гол отбора на ФК "Студена" се поуспокои и се прибра в собствената си половина, като разчиташе на бързите контраатаки по крилата чрез Иво Иванов и Ники Радков. В 75 мин. Иван Иванов от отбора на домакините отправи силен удар от далечно разстояние, но уцели горната греда. Така отбора на ФК "Студена" спечели с 1:0.

Следващата среща на отбора от Студена трябваше да се проведе на 9 май (неделя) в село Дивотино, но отбора им се отказа от участие в оставащите срещи до края на първенството и по този начин ФК "Студена" ще запише служебна победа с 3:0. Така до края на "А" Областна футболна група - Перник отбора на ФК "Студена" остава да изиграе само един мач срещу отбора на ФК "Ботев 1" (Батановци). Срещате е с предвиден начален час 18:00 на 16 май (неделя) и ще се проведе на стадиона в Студена.