ФК "Студена" записа поредна победа

ФК "Студена" победи отбора на ФК "Спортист" (с. Драгичево) с 3:1. Срещата се игра на неутрален терен в кв. Бела вода, поради наказанието на отбора на ФК "Спортист" с лишаване от домакинство. Мача започна повече от прекрасно за отбора на ФК "Студена", когато още в 25 сек. Ники Радков получи топката след изпълнението на начален удар, проби по лявото крило и отбеляза за 1:0. Този гол въобще не стъписа символичните домакини в този мач и те започнаха да търсят изравнителен гол. В 10 мин. при едно центриране от непряк свободен удар играч от отбора на ФК "Спортист" надскочи защитата на Студена и вкара гол за 1:1. След това попадение до края на полувремето гостите наложиха натиск и успяха да вкарат 2 гола. Първо дясното крило Марти се разписа за 2:1, а малко преди почивката и Иван Иванов вкара гол за 3:1. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

През по-голямата част от второто полувреме отборите се опитваха да разиграват топката и намалиха темпото. Бяха извършени доста смени и в крайна сметка резултата се запази 3:1 за отбора на ФК "Студена" до края.  

В следващата среща отбора на ФК "Студена" е домакин на ФК "Витановци". Мача ще се проведе на 5 май (сряда) от 18:00 часа на стадиона в с. Студена