Здраве

Моля Помогнете!!!

Кирил Радославов Любенов НА 3години се нуждае от операция спешно на двете очи има пердета. Операцията ще се прави в софия в клиника тукуда. банкова сметка на неговата майка Даниела Кирилова Георгиева BG88PRCB923010294951- ПРО КРЕДИТ БАНК на семейството спешно е не обходима материялна подкрепа. Телефон за връзка 0885331132.

Нека помогнем!

Данни за сметката на Ивета

Ивета Ивайлова Кирилова на 13 г. от с. Студена се нуждае от оперативно лечение на единствено зрящо ляво око в Италия. Момичето е с отлепване на ретината. Клиниката в гр. Анкона разполага с необходимата медицинска апаратура за осъществяване на тази операция. Всеки момент се очаква определянето на дата
за нея.
На семейството спешно е необходима материална подкрепа.

Спешно имаме нужда от помощ!!!

От мое име, от името на целия колектив на ОУ "Васил Левски" с. Студена и от името на всички настоящи ученици се обръщам към всички мои съученици и всички бивши възпитаници на училището с молба спешно да помогнем на Ивета Ивайлова, която се нуждае от спешна очна операция в Италия. Нека всеки който получи това писмо да го предаде на свои познати и всички да помогнем.

Англичанка от Студена се преобърна на път за Свиленград

lineyki1.jpg

Не става въпрос за Пернишкото Студена. Оказа се че село Студена не е единствено в България, но и извън нея. Не писахме ли преди и за това? А ето и новината от Хасковския сайт:

47-годишна англичанка от свиленградското село Студена е с фрактура на ребра и охлузвания по главата след пътен инцидент, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Около 17:00 часа вчера жената пътувала с Опел-а си към граничния град с несъобразена скорост, изгубила контрол над возилото и се преобърнала. Пострадалата е настанена в болница. Опасност за живота

Да помогнем на едно младо момиче!

Бригита Божидарова Момчева

Изпрати SMS с текст DMS Bety на 17 777 (1,20 лв с ДДС)!

14.07.2009
Да помогнем на Бети

На 9.03.2009  Бети претърпява пътен инцидент като пътничка на мотор. Вследствие на това почти всичките й ребра са счупени, прекъснат е и част от гръбначният мозък. Благодарение на медици от МБАЛСМ „Пирогов”, Бети оживява, но остава неподвижна и

Нека помогнем кой с каквото може на това дете

Най-малкото да се разпространи тази информация. Детето е от с.Студена и наистина е жалко такова жизнерадостно дете да се мъчи!!!

Кариерата

Протест на студенци

Студена побеля от взривове и гняв. "Удариха ме отзад. По главата, силно и веднага избягаха. Аз паднах на земята с торбите - така, както бях тръгнал за хляб." Полковникът в оставка Мишев разказва как е бил нападнат една сутрин, когато отивал до магазина.

Становище на омбудсмана за кариерата

Studiena_protiest.jpg

В жалбата до омбудсмана на Република България жители на с. Студена изразяват тревога, че действащите законни и незаконни кариери в землището на селото са нанесли трайни вреди на околната среда, съществува опасност от нарушаване на водоснабдяването и появата на свлачища.

Разпространи съдържание