братята на застрелялия се Владимир-полицаи

Застрелялият се в дома си в пернишкия квартал “Бела вода” Владимир Илиев е от род на ченгета. Както “Градски вестник” писа  бившият полицай от СДВР се гръмна в главата със законно притежавания си пистолет в сряда към 9 часа. На зловещата гледка се натъкнала приятелката му Нонка. Владимир има двама братя. И двамата са полицаи, разказват местните. Борис бил началник към Охранителна полиция в София, а Емил е вече бивш кадър на МВР.
Вчера самоубилият се Владимир е бил погребан в трънското село Слишовци, където след пенсионирането си се преместили да живеят родителите му.
Някаква прокоба е надвиснала над родата. Първо казаха, че Чочо се е самоубил, сега пък и Владимир, коментират съкварталците им. Майката на Владимир и бащата на Стойчо Стоев- Чочо, чието име беше замесено в отвличането на 17- годишната Мирослава Николова, са брат и сестра.
За хората в квартала, смъртта на Владимир е като мистерия. Приятелите му продължават да се се питат какво ли го е накарало да се гръмне в главата. Из квартала упорито се говори, че при огледите в жилището, не са намерили телефоните му.

източник:градски вестник